Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Embla Akademisk

Embla Akademisk er et norsk, vitenskapelig forlag. Det publiserer vitenskapelige bøker og andre skrifter i samsvar med definisjonen på vitenskapelige publikasjoner. Alle publikasjoner er fagfellevurdert mht. både vitenskapelig og språklig kvalitet. Forlaget publiserer innen norsk kulturhistorie, arkitektur, religion, språk og samfunn.

 

Vitenskapelig redaksjon

Embla Akademisk er organisert redaksjonelt med intern redaksjon og en pool med eksterne forskere, som engasjeres til konsulentvurdering av manuskripter.

Den faste redaksjonen består av tre personer med ulik faglig kompetanse. Redaksjonen ledes av fagredaktøren, som også er fast ansatt professor ved et av landets statlige universiteter. Vedkommende har tidligere vært forskningsleder ved dette universitetet og medlem av UHRs dannelsesutvalg, og er nå medlem i nasjonalt fagråd for sin sektor, internasjonalt anerkjent i sitt fag og nestleder for sitt universitets forskningsetiske råd.

De eksterne konsulentene hentes inn fra en pool med forskere ved landets vitenskapelige institusjoner. Disse får et vederlag for arbeid, som avtales fra prosjekt til prosjekt.

 

Kontakt redaksjonen: akademisk@emblaforlag.no eller på tlf. nr. 90743891